Certificering

Onze certificaten

HPB werkt onder  vergunning nummer ND4599 ingeschreven door het Ministerie van Justitie. Deze vergunning en de daarbij behorende activeiten worden elke vijf jaar herzien door de afdeling Justitiële Uitvoeringsdienst toetsing van het Ministerie van Justitie. 

Gedurende deze ‘test’ wordt HPB, inclusief alle medewerkers, gescreend om te kijken of er geen bezwaren, strafbare feiten of andere negatieve zaken te vinden zijn.

 

Certificering Bond de Diensthond

Onze diensthonden zijn met hun geleider getoetst en hebben de goedkeuring ‘conform de Bond van de Diensthond’ ontvangen. Deze keuring dient ieder jaar vernieuwd te worden voor onze speurhonden, en iedere 2 jaar voor onze surveillance honden.

HPB beschikt over surveillance, narcotica, en explo honden die regelmatig trainen met hun begeleiders om de kwaliteit te waarborgen en de band tussen brigade en hond te blijven perfectioneren en verbeteren.

Onze geleiders zijn EHBO/AED en VCA VOL gecertificeerd.

 

HPB-Beveiliging is in het bezit van het certificaat: VCA-VOL

Het Veiligheid Checklist Aannemers Voor Operationeel Leidinggevende certificaat is een certificaat wat dienstverlenende bedrijven toets op hun VGM-beheersysteem.

VGM staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Bij HPB beschikken alle medewerkers over bovenstaand certificaat.

 

BHV

Al onze medewerkers zijn in het bezit van BHV en AED certificaat.

HPB_mandelo-1