Bouwbeveiliging

Een bewaakt bouw terrein

Vandalisme, diefstal, vernieling en brandstichting zijn al jaren een groot probleem binnen de bouw sector. De cijfers binnen de verzekeringsmaatschappijen laten zien dat de jaarlijkse schade tot in de miljoenen loopt en dat deze vorm van criminaliteit alsmaar toeneemt.

Op het moment dat er geen personeel van het bouwbedrijf aanwezig is loopt met sneller het risico slachtoffer te worden van de bovenstaande delicten. HPB beveiligd het bouw terrein en loopt regelmatig controlerondes om zo ook preventief te handelen en het bouwterrein te beveiligen. Indien nodig bestaat er ook de mogelijkheid om een mobiele surveillance in te schakelen, met of zonder diensthond.

Vanaf het moment dat uw werknemers het terrein verlaten neemt HPB de zorg en beveiliging van de bouwplaats en omliggende delen hiervan over, zonder onderbreking, totdat uw werknemers weer terugkeren om het werk te hervatten.

Ook tijdens uw werkzaamheden kunnen wij voor extra veiligheid zorgen, denk aan het uitgeven van toelatingspasjes, controle op de naleving van veiligheidsinstructies en handhaven van toekijkers of jongeren rondom het projectgebied.

Ad-Hoc diensten

Vandalisme, Diefstal, Vernielingen

Hondenbeveiliging

Vandalisme, Diefstal, Vernielingen

Objectbeveiliging

Vandalisme, Diefstal, Vernielingen