Ad-Hoc diensten

Direct snelle beveiliging

 

Een van de krachten van HPB ligt bij het ad-hoc kunnen dienen van onze klanten. Wij kunnen u, als bedrijf, organisatie of particulier, dan ook snel voorzien van professionele beveiligingsbeambten of hondengeleiders. Deze diensten kunnen wij voor zowel langere duur als een eenmalige dienst voor u verzorgen.

Er kunnen situaties ontstaan waarbij terstond beveiliging noodzakelijk is. U kunt hierbij denken aan een stroomstoring, inbraak, storm schade aan uw pand, toezicht bij extreme weersomstandigheden, brand, etc. HPB beveiliging is altijd bereikbaar. U kunt ten alle tijde een spoed oproep bij ons plaatsen.

Doordat wij op landelijk niveau werken en personeel bieden wat aan uw specifieke eisen voldoet, kan HPB elk bedrijf, organisatie of locatie snel voorzien van flexibel of vast inzetbaar personeel.

Tevens zijn wij in staat op verzoek met spoed een hondengeleider ter plaatse te laten komen.
De aanwezigheid van een hondengeleider met hond werkt preventief. Want wie kwaad in de zin heeft denkt wel twee keer na als hij ziet dat een gebied, terrein, bezittingen of object met behulp van honden bewaakt wordt.

Hondenbeveiliging

Vandalisme, Diefstal, Vernielingen

Bouwbeveiliging

Vandalisme, Diefstal, Vernielingen

Objectbeveiliging

Vandalisme, Diefstal, Vernielingen